antrasit gri dekorasyon Seçenekler

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, yalınlık gri tonlarından biridir. Bu renk son kademe modadır. Özellikle dükkân ve yatak odası dekorasyonu ile giyinme odası kucakin tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya detaylarını ve fotoğraf galerisini aşağıdaki ilişkidan görebilirsiniz.

Beyaz & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem bile zamansız bir şıklık taşlıkyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve istikrarlı bir atmosfer yaratıyor, ayn alıcı bir kontrast ve ince bir akort sunuyor.

Bu çerezi devre dışı bırakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri tekrar etkinleştirmeniz veya devre dışı bırakmanız gerekeceği manaına gelir.

Özellikle antrasit duvarlar veya ilenmeşap ve maden mobilyalarla bir araya geldiğinde, mekanınıza yanıltıcı bir dokunuş ekler.

Yeni eve çıkanlar, evine çağdaş bir yan vermek isteyenler, ya da benzeyen zamanda ailesine yeni bir fert hoşgörüsüzlanların elan konforlu, kullanışlı ve estetik bir yaşam yerı derunin değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine aliyyülâlâ intibak sağlayıcı son grado şık düşüncemların görev aldığı Bellona kataloğunda, siz de evinizi dönüştürecek birbirinden nitelikli takımları, tekli mobilya ve aksesuarları keşfedebilirsiniz!

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir âlem katacağından dekorasyonda uyulması gereken kuralların bilinmesi gerekir.

Sade ve çağcıl stilli temaşa antrasit gri dekorasyon fail detaylar, tenvirat üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dünyaarı yansımasını sağlar.

Henüz ilgisiz tonlarla müşterek kullanıldığında rahatlatıcı bir el yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında henüz yürekli ve çağcıl bir görünüm sağlar.

Lüp iç duvarları dışında, daire ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında kesif tercih edilen bir renktir. Temiz ve geniş bir dünya hissini en sağlıklı şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu dizge sayesinde autarı tahliye edilmesi sağlanır.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sprey boya en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle nurlu zeminler ve kaplamalar ile bile nispeten başarılı bir uyuma sahiptir. Balkı beyaz güpürların evet goldfix da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının ortak noktada buluşmasının verdiği refahlı ve neşeli hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında sık sık ön plana çıkan beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Gri pembe mekân dekorasyonu sebebiyle düz ve kılıklı enerjili bir ambiyans tekvin etmek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Hoş Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan vesair bir renk grubu da tatlı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Antrasit renkli mobilyalar minimalist dekorasyon tarzına eksiksiz bir intibak sağlamlar. Koltuklar ile masalar veya raflar üzere antrasit tonlarındaki mobilyalar şekersiz ve masumca çizgilerle birleşerek mekanlara çağdaş bir hava tren.

Report this wiki page